A jelentkezési lapokat ezekre a gombokra kattintva tudod kitölteni.

*Nem tudod pontosan melyik gombot nyomd? Olvasd el a főoldalon a kiírásunkat.

Korábbi mentoráltjaink mondták:

Székely Martin

“A Mentorship egy olyan kezdeményezés, mely nemcsak az önkifejezésben segített, de segített rávilágítani arra is, hogy miben vagyok igazán jó. Mind a társak, mind a mentorok motiváltsága olyan sikerekhez juttattak el engem, amivel ma már nem csak önbizalmam, de magasabb bevételem is van. Csak ajánlani tudom.”

MartinVlogol

Görög Ádám

“A Mentorship egy remek lehetőség, hogy egy fiatal vállalkozó a leginkább támogató környezetben dolgozhasson. Nekem sok tévutat takarított meg, és jópár kiváló embert ismertem meg a programon belül.”

Tacit Project

Nagy Attila

“Nagyon szerettem volna egy olyan közegbe bekerülni, ahol vállalkozók vannak, motiváltak és kölcsönösen tudjuk segíteni egymást. A Mentorship közössége minden várakozásomat felülmúlta.”

WPKurzus.hu

Vecsei Zsófi

“A Mentorship alatt nagyon sok különböző embert és a világról alkotott képüket ismerhettem meg. Nagy élmény hasonló gondolkodású emberekre találni.”

Vecsei Millinery

Hegyesi Donát

“A Mentorship számomra egy inspiráló közeg, ahol mindig új gondolataim születnek és motiváltabban térek haza. “

Ludas Viktor

“Mielőtt felvételt nyertem a mentorship programba, vállalkozásom csak egy hobbi volt. A mentoroktól nagyon sokat tanultam, a Mentorship találkozók mindig inspirálóak voltak és jó hangulatúak voltak. A program hatására a hobbim mára hivatás lett.”

Paintball Akadémia