Ábrahám Zsolt

A Corvinusos évek után először Belgiumban, majd itthon, stratégiai tanácsadás területen dolgoztam. Az egyetemi évek lezárultával egyre inkább a saját utamat szerettem volna járni, mindig is fontos volt számomra, hogy maradandót alkossak. 2012 szeptemberében, két másik társalapítóval együtt megalapítottuk a Case Solvers-t, mellyel célunk, hogy esettanulmány alapú tréningeken keresztül fejlesszük a hallgatók problémamegoldó képességét és felkészítsük őket a munkaerőpiac kihívásaira.

A hagyományos csapat alapú esettanulmány megoldó tréningek mellett a stratégiai tanácsadás es befektetési bankár területre készítjük fel a tehetséges diákokat. A Case Solvers-szel napjainkig több mint 140 tréninget tartottunk 24 országban, Argentínától Indiáig. Építkező, alkotó típus vagyok. Ez az, ami a saját vállalkozásom során a leginkább motivál. Fontosak számomra az emberi kapcsolatok, a csapattársaim, akikre egytől egyig felnézek. A csapatunk folyamatosan növekszik, jelenleg 20 főből áll.

A Case Solvers tréningjei mellett, a Budapesti Corvinus Egyetemen több tárgyat is oktatok immár hatodik éve. Számos, a közoktatás fejlesztésével és a tehetséggondozással kapcsolatos társadalmi kezdeményezés alapítója vagyok. Az Országos Középiskolai Problémamegoldó Versenyünkön és a Hol tanuljak tovább? Programunkon évente több száz középiskolás diák fordul meg.

Jól esik azért néha kiszakadni a munka világából, ilyenkor a világot járom egy hátizsákkal.