Buza Tamás

Nálunk családi tradíció, hogy mindenki saját vállalkozásba kezd. Egyetemi éveim alatt még szentül hittem benne, hogy én leszek a kivétel és egy multinacionális vállalatnál fogom minden napjaimat tölteni. De amint eltöltöttem ott egy-két évet rájöttem, hogy ez számomra unalmas és nem csak egy porszem akarok lenni a gépezetben, hanem felelősségteljes életet akarok élni úgy, hogy minden mozzanatát én irányítom.

Már egyetemi éveim alatt készítettem pár honlapot ismerősöknek és ez nőtte ki magát szép lassan. Üzlettársammal megálmodtuk a Creative Web Ideas-t, ami az általunk meghatározott ütemben fejlődik. Emellett már a 2. cégemet is megalapítottam, ami úgyszint fejlesztésekkel, üzemeltetéssel foglalkozik.

Az évek folyamán a legjobb mentoraim voltak (saját szüleim és bátyám), így szerencsésnek érzem magam. Nálunk a családi ebéd is arról szól, hogy ki előtt milyen feladat áll és hogy tudjuk segíteni egymást a sikerek megvalósításában.

Szabadidőmet is próbálom hasznosan eltölteni, így amikor csak tehetem valamelyik közel vadvízi folyón evezek, túrát vezetek.

Ami a legfontosabb számomra, hogy sose veszítsem el a céljaimat a szemem elől és mindig merjek egyre nagyobbat álmodni, de csak reálisan.

Saját weboldal: creativewebideas.co