Farkas Zsolt

Az Evolut alapítója vagyok, mely egy marketing és tanácsadó ügynökség. Cégünk közép-és nagyvállalatok komplex marketing feladatait látja el, az ekereskedelmtől, egészen a B2B szolgáltató szektorokig.

Korábban a 7digits társalapítója voltam, melyből 2020-ban kiváltam

Korábban a Traction Tribe startup akcelerátor marketingvezetője voltam, ahol 15 portfolió cég életútját követtem végig Magyarországtól az Egyesült Államokig. A korábbi 3 év során 6-szor voltam az USA-ban. Ezt megelőzően pedig a nevemhez fűződött az ország első Entrepreneurship klubjának a megalapítása Pécsett.

Saját magam tanultam bele az online marketingbe, mely területen belül a social media csatornákra specializálódtam. Van egy céges blogunk, ahol social media marketing területen publikálok. Emellett vendégírója vagyok a HVG Online-nak és a Forbes-nak is.

Rendszeres előadója vagyok magyar és külföldi konferenciáknak, illetve egyetemeknek. Tanulmányaimat a Pécsközgázon és a svédországi Jönköping International Business School-ban végeztem.

A Mentorship anno az én fejemből pattant ki, melyhez egy rendkívül jó csapatra leltem. Nekem is volt mentorom, így pontosan tudom, hogy mennyivel meg tudja rövidíteni a vállalkozás felé vezető utat egy jó mentor.

Mi ebben a programban időt spórolunk neked, ha egyszerűen akarnék fogalmazni.