Farkas Zsolt

A Growth Panda Ügynökség társalapítója vagyok, mely egy mérés alapú online marketing ügynökség. A cégünk dolgozik európai és amerikai ügyfelekkel egyaránt, mely mögött egy nemzetközi vizeket már jól ismerő digitális marketing csapat áll.

Korábban a Traction Tribe startup akcelerátor marketingvezetője voltam, ahol 15 portfolió cég életútját követtem végig Magyarországtól az Egyesült Államokig. A korábbi 2 év során 4-szer 1-1 hónapot töltöttem az USA-ban. Ezt megelőzően pedig a nevemhez fűződött az ország első Entrepreneurship klubjának a megalapítása Pécsett.

Saját magam tanultam bele az online marketingbe, mely területen belül a social media csatornákra specializálódtam. Van egy blogom, melyben olyan területekről írok, mint a growth hacking, a social media és a marketing pszichológia. De vendégírója vagyok a HVG Online-nak is.

Rendszeres előadója vagyok magyar és külföldi konferenciáknak, illetve egyetemeknek. Tanulmányaimat a Pécsközgázon és a svédországi Jönköping International Business School-ban végeztem.

A Mentorship anno az én fejemből pattant ki, melyhez egy rendkívül jó csapatra leltem. Nekem is volt mentorom, így pontosan tudom, hogy mennyivel meg tudja rövidíteni a vállalkozás felé vezető utat egy jó mentor.

Mi ebben a programban időt spórolunk neked, ha egyszerűen akarnék fogalmazni.