Fodor Ákos

Örökmozgó ötletember, e-commerce és üzletfejlesztési szakember.

Rengeteg mindennel foglalkoztam az elmúlt években, így alapvetően generalistának tartom magam néhány területen mély szakmai tudással. Dolgoztam turisztikai területen, pénzügyi szektorban, alapítottam negyedmagammal innovatív startup-okat keltető accelerator-t, trénerként kreativitásfejlesztő workshop-okat tartottam, éltem Hollandiában, Németországban és Chile-ben is.

Az életem tele volt újrakezdésekkel, irányváltásokkal, mely mostanra lecsitult, és néhány éve az e-commerce területén kötöttem ki. Ennek fontos pontja volt Berlin, ahol a világ egyik legnagyobb inkubátoránál, a Rocket Internet cégcsoportnál dolgoztam email és facebook marketing specialist-ként. Jelenleg a Szállás.hu-nál dolgozom senior online marketingesként. E két időszak közötti fontos állomás a Selfmapping elindítása és felépítése, a szoftverfejlesztéstől, forrásszerzésen át egészen a piaci bevezetésig. A Selfmapping egy B2B HR-szoftver, mellyel egyéneket, csoportokat, cégeket lehet humánkompetenciák terén rövid idő alatt felmérni és fejlesztési pontjaikat meghatározni. A vállalkozás második üzleti évét futja, mostanra több neves nagyvállalati ügyféllel, többek között a Telekom-mal, DHL-lel, AVON-nal.

Megtalálni a saját utunkat, majd végigmenni rajta, szerintem egyáltalán nem könnyű. Nagyon tiszteletre méltónak tartom, aki mer álmodni és tesz is érte, hogy megvalósítsa azt. Ha tudod, hová szeretnél elérni, szívesen segítek, hogy örömmel és hatékonyan juss el odáig. Ha pedig még nincs elképzelésed, segítek, hogy megtaláld.

Saját weboldal: www.selfmapping.com