Limbacher Tivadar

Egyetemi éveim alatt biztos voltam benne, hogy a célom egy nagy, nemzetközi szervezet kényelmes, jól fizető 9-5 pozíciójának megszerzése kell, hogy legyen. Épp ezért az amerikai tanulmányaim befejezése után rögtön Brüsszelben kezdtem dolgozni az Európai Bizottságban. A dream came true, right?

Fél év után otthagytam.

Rájöttem, hogy számomra ez az életpálya bár biztonságot igen, ám valódi célt, kihívást, motivációt nem jelent. Mindig a saját ötleteimet szerettem megvalósítani, miért pont a munkámban tenném ezt másképp? Izgalmas volt otthagyni az „álomállást” és beleugrani az ismeretlenbe – a legjobb döntés volt.

Három és fél éve, amikor az első cégem alapítottam, fogalmam sem volt, hogy mit csinálok. Szerencse, kitartás és sok munka kellett hozzá, hogy a Ma este Színház! népszerű és sikeres legyen. A mentoraim segítsége, tanácsai az utam néhány pontján kulcsfontosságúak voltak, és ezért mindig hálás leszek az itthoni entrepreneurship közösségnek.

Hiszek abban, hogy a velünk történt jót érdemes és kell is továbbadni, így most rajtam a sor, hogy megtegyek minden tőlem telhetőt az ifjú tehetségek vitorlabontogatásának segítésében.

Saját weboldal: maesteszinhaz.hu

◀︎ Levendel Áron

 

Mészáros Beatrix