Nemes Orsi

Y generációs szakértőként, valamint prezentációs trénerként dolgozom. Abban segítek vállalatoknak, hogy megértsék és megszeressék a mai huszonéveseket, olyan munkakultúrát hozzanak létre, ahol mindenki jól érzi magát kortól függetlenül és felkészüljenek a jövőre, ahol egy dolog biztos: a változás.

Az elmúlt években (szerencsére) egyre több szó esik nemzetközi és magyar vállalkozói sikerekről, tombol a start up láz. Ezek a sztorik, bár nagyon inspirálóak és jó rájuk büszkének lenni, sajnos nem mindig festenek reális képet arról, hogy milyen ma Magyarországon saját lábon állni, hiszen már befutott projekteket mutatnak be. A kezdeti időszak a legnehezebb, a legkritikusabb és akkor van az embernek a legnagyobb szüksége támogatásra – minden téren.

Szeretném megosztani a tapasztalataimat a jövő vállalkozó generációjával azzal kapcsolatban, hogy milyen teljesen nulláról elindulni úgy, hogy körülötted mindenki alkalmazott, és megmutatni, hogy egy vállalkozó mindennapjai nem csak móka, kacagás és reflektorfény, hanem rengeteg eltökéltség, kitartás és kemény munka kell hozzá.

Hiszek abban, hogy az ügyeskedő vállalkozók ideje leáldozott. A 21. században azok a cégek maradnak hosszú távon életben, akik minőséget állítanak elő és értéket közvetítenek. Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy visszaadjuk a vállalkozó megnevezés becsületét és egyre több olyan fiatal vállalkozó legyen ma Magyarországon, akik valóban értéket teremtenek és valós problémákra keresnek megoldásokat, amik előrébb viszik a világot és amire méltán lehetünk büszkék itthon és globálisan egyaránt.

Saját weboldal: yconsulting.hu