Perényi András

Ötletember vagyok, sorozat vállalkozó, online marketing és kreatív stratéga, hobbi chéf. Jelenleg a Webshippy Fulfillments vezetőjeként a régió leginnovatívabb kiszervezett logisztikai cégét építjük, melyben webáruházakat segítünk megszabadulni a logisztikával járó terhektől, és csökkentjük az ezzel kapcsolatos költségeiket itthon és a környező országokban.

Az utóbbi években eCommerce vállalkozásokat fejlesztettem, a Proda.hu, valamint a VanillaDeal projekteken dolgoztam. Ezt megelőzően a tech startupok világával ismerkedtem, két évig egy digitális útikönyv applikáció motor, az iLandGuide beindításán dolgoztam. Korábban az Insomnia Reklámügynökség alapító tulajdonosa és kreatívigazgatója voltam, ahonnan 2009 -ben exiteltem.

Ügynökségi pályafutásom alatt számtalan reklám ötletgazdája voltam és rengeteg piaci ügyfélnek dolgoztam. 2007-ben egy vírusmarketing filmmel hazavihettem az Effie reklámhatékonysági verseny arany és platina fődíját, melyre, mint pályafutásom egy fontos megállójára büszkén tekintek vissza. A szakmáról a legtöbbet a saját bőrömön tanultam meg, de tanítottak a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, valamint a Central European University kreatív szemináriumain. Szabad időmben imádok főzni és a világ jobbá tételén ötletelni, utazni.

www.webshippy.com

◀︎ Papp Gábor