Szántó Péter

USC Trojan alumni vagyok, ahol vállalkozástant hallgattam. Háromszoros Alapító vagyok, a B Creative, a TouchCo és a SpringTab fűződik a nevemhez, munkám során digitális üzletfejlesztőként olyan vállalatokkal dolgoztam együtt mint a Time­Warner, a MasterCard, a L’Oreal, az OTP, a Fashion Street és a TripTrotting.

A Budapesti Corvinus Egyetem legrangosabb címét, a Pro Universitate díjat nyertem el, illetve cum laude minősítéssel szereztem diplomát. Emellett a Hallgatói Önkormányzat vezetői posztját töltöttem be.

Egyik nagy álmom vált valóra, amikor a TEDxYouth­on előadást tarthattam. Az egyik vezető magyar kereskedelmi csatorna, az RTL Klub első Startup és Közösségi média műsorának vezetője voltam, valamint a mai napig rendszeres előadó vagyok a Kürt Akadémián és az Internet Hungary rendezvényén.

A Forbes magazin 30 év alatti sikeres vállalkozók 30­-as listájára is felkerültem. Az OTP SmartBank­kal elnyertem a MasterCard Mobilbank Applikáció versenyén az „Év applikációja” díjat, ahol Costumer Development és UX szerepet töltöttem be. Jelenleg a digitális felhasználói élmény személyre szabásával foglalkozom nemzetközi Acceleratorok es vállalatok segítségével.

Lenyűgöz a produktivitás maximalizálása, a smart habits. Erről szoktam írni a blog.szanto.co -n. Néhány az imádott eszközeim közül: Apple, iPhone, Spark, Yesware, Spotify, Pomodoro, GTD és Smart Habits.