Zeitler Ádám

Közgazdászként, oktatási szakértőként, sok külföldi és magyar  tapasztalat után alapítottam meg két társammal 2010-ben a Milestone Intézetet. Az Intézet közössége a jelenleg 4 éves oktatási programban résztvevő  300 diákból, a világ legjobb száz egyetemén tanuló 400 Milestone-os öregdiákból és 70 oktatóból áll, akiknek döntő többsége kutató vagy egyetemi tanár.

Fontosnak tartom, hogy a vállalkozások mögött legyen valamilyen ideológia amivel nem csak a munkatársak, hanem mindenki tud azonosulni. Hiszem a 21. században a vállalkozó nem csak “olcsón vesz és drágán ad” hanem valami olyat próbál alkotni ami akár évtizedeken keresztül képes értékeket közvetíteni.

Szeretném megosztani a tapasztalataimat és szeretném, hogy minden mentorált egy reális képet kapjon arról, milyen 2016-ben Magyarországon vállalkozni, annak minden szépségével és nehézségével együtt. Lássa mindenki, hogy a vállalkozásnak igenis vannak árnyoldalai, amire fel kell készíteni a jövő vállalkozóit.

Bízom benne, hogy ez a program hozzájárul egy új, modern vállalkozói réteg kialakulásához és végérvényesen kigyomláljuk a 90-es évek vállalkozói morálját, valamint sikerül lerombolnunk a kialakult sztereotípiákat, hogy ezek helyébe, egy társadalmilag felelős, globálisan is versenyképes generáció lépjen.

Saját weboldal: Milestone Institute